Professionel Lægning af Træterrasse

Drømmer du om en flot træterrasse til din private bolig eller virksomhed i Herning, Ikast, Videbæk, Brande og omegn, bygger vi fra bunden ud fra dine ønsker og krav. Vi bygger blandt andet i mahogni, da det er en utroligt solid træsort, der holder i mange år. Særligt når træet udsættes for det danske klima, stiller det krav til styrke og holdbarhed.

Skal det eksempelvis være en flisebelagt træterrasse med frodig bevoksning, som er let at holde, eller en hævet terrasse på pæle med bord og bænke i samme træmaterialer?

Hos Anlægsgartneren lytter til dine ønsker, så du får opfyldt dine drømme om en nydelig terrasse i træ, der kan være familiens samlingspunkt, når det bliver forår og sommer. Vi har stor erfaring med lægning af træterrasse.

Få bygget en hel unik træterrasse

​Hvis det er småt med pladsen, kan en blomstertrappe med plads til planter og urter i potter være det, der skaber en hyggelig og stemningsfuld terrasse.

​​

Vi kan med andre ord bygge en helt unik træterrasse, som imødekommer alle dine ønsker. Mulighederne er mange, og vores erfaring gør, at vi også finder den helt rigtige løsning til jer. 

Vi anbefaler mahogni, da det er det mest robuste og slidstærke træ, som garanterer dig en smuk træterrasse i mange år frem. Vi kan naturligvis også bygge i mange andre træsorter efter dit valg, og vi kommer gerne med idéer og inputs, hvis du vil have inspiration og gode råd.

Hvad koster en træterrasse?

​Vil du have opført en træterrasse, kan du kontakte os for et uforpligtende tilbud. Prisen på en træterrasse kommer an på materialevalget, samt projektets størrelse. Vi kommer gerne ud og ser på projektet, så du også kan høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Kontakt os på telefon 20 27 85 95 eller skriv til geirgarden@gmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få råd og vejledning!

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere eller få et uforpligtende tilbud ved at udfylde formularen.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt