Træfældning, beskæring af træer og træpleje

Har du behov for professionel hjælp til træfældning eller beskæring af træer? I så fald kan vi være behjælpelige. Hos Anlægsgartneren er vi nemlig eksperter inden for dette område, og vi har især mange kunder fra Herning, Videbæk, Brande og Ikast. Vi kan derfor hjælpe dig med følgende:

  • Fældning af træer
  • ​Træbeskæring
  • ​Topkapning af træer
  • ​Træpleje

Træer og planter udvikler sig sjældent på en måde, der er tilfredsstillende, hvorfor man er nødt til at beskære dem. På den måde sikrer man nemlig, at både buske og træer får så sunde og optimale vækstbetingelser som muligt, hvorved de vil forme sig smukt de næste mange år, og det er netop her, at vi kommer ind i billedet.

Hvad koster træfældning?

Vi har både de rette maskiner, den rette erfaring og uddannelse til at kunne klare en lang række beskæringsopgaver, og så gør vi det naturligvis på en effektiv, elegant og sikker måde.

Udover at kunne være behjælpelig med beskæring kan vi ligeledes hjælpe med træfældning, da vores kompetente medarbejdere også er specialuddannede inden for dette område. 

Her udfører vi naturligvis arbejdet på en sådan måde, at man hverken skader buske eller træer, og herudover har vi altid sikkerhedsudstyret fuldstændig på plads. Men hvad koster træfældning? Det afhænger selvfølgelig af opgavens omfang, men uanset hvad garanterer vi en billig pris.

Ring for et tilbud på beskæring af træer

Står der således et frugttræ i din have, som du vil have fældet, eller som skal beskæres, er vi uden tvivl de rette at kontakte, hvad end der er tale om et æbletræ eller pæretræ. Vi sikrer, at træet får de mest optimale vækstbetingelser, og herudover har vi den rette erfaring til at klare opgaven på en elegant og effektiv måde. 

Vil du høre mere om vores konkurrencedygtige priser ved træfældning eller beskæring af træer, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag. Det kan du gøre ved at sende os en besked på e-mail geirgarden@gmail.com eller ved at ringe på telefon 20 27 89 95, og så giver vi dig et godt og uforpligtende tilbud.

Få råd og vejledning!

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere eller få et uforpligtende tilbud ved at udfylde formularen.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt