Flisebelægning af alle typer fliser

Hos Anlægsgartneren i Herning tilbyder vi flisebelægning af alle typer fliser hos private boligejere, erhverv, offentlige og boligforeninger i Ikast, Videbæk, Brande og omegn. Vi får sten fra hele verden i høj kvalitet, og du kan naturligvis helt selv vælge, hvilken flisebelægning der passer bedst til din smag.

Har du brug for lægning af fliser og brosten? Vi tilbyder stenlægning af brosten, hårdt brændt tegl og betonfliser. Sten i havegang, indkørsel eller terrasse kræver lidt vedligeholdelse og kan give huset et andet udtryk og endda være med til at øge husets værdi. Vi kan hjælpe med det hele, så kontakt os endelig.

Omhyggelig flisebelægning med øje for detaljer

​Flot flisebelægning kan gøre synlig forskel. Ønsker du en ny indkørsel, terrasse, gangsti eller noget helt fjerde, hvor der skal lægges den ene eller anden type belægning, er vi yderst omhyggelige og grundige.

Vi lægger hver en sten, så det i sidste ende bliver et smukt resultat, hvor de ligger lige, hvor de skal. Har du brug for inspiration og gode råd om flisebelægning samt valg af fliser, tager vi meget gerne en uforpligtende snak med dig om dine ønsker, krav og behov. Sammen finder vi den optimale løsning, som passer til din bolig, firma eller andet samt matcher dit budget.

​Kontakt os for priser og rådgivning

​Vil du have en god pris på flisebelægning, eller mangler du kompetent rådgivning? Vi er på telefon og e-mail, så du altid kan kontakte os ved spørgsmål. Vi skal forsøge at vejlede dig efter bedste evne, så du bliver klædt bedre på til at vælge den rette løsning for dig. 

Kontakt os ganske uforpligtende på telefon 20 27 85 95 eller skriv til geirgarden@gmail.com.

Få råd og vejledning!

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere eller få et uforpligtende tilbud ved at udfylde formularen.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt